Красимир Янков: Управлението на Борисов е уличено от протестиращите, че е неморално и непочтено

Вотът на недоверие не мина, което показва, че Бойко Борисов има стабилен тил в Народното събрание. Дадохме възможност на малките им коалиционни партньори да се осъзнаят и да признаят големия проблем в държавата– корупцията, срещу който хората протестират. Явно, ще продължават да крепят управлението до края на мандата му, като предишните партньори на ГЕРБ, които после изчезнаха от политическата сцена, като АБВ, „Да, България!“ и др.“

Това каза по БНТ народният представител от БСП Красимир Янков. Според него, така наречените „патриоти“, явно са приели, че са със затихващи функции и сега всячески се стремят поне да изкарат този мандат. „Мнозинството народни представители подкрепят Борисов без да разбират проблемите, които създаде това управление“, отсече Красимир Янков. „Повечето от протестиращите са млади хора, които искат по-добър живот и бъдеще“, каза Красимир Янков. По думите му те не приемат лошата социална политика на правителството и корупцията на всички нива.

„Управлението на Борисов е уличено от протестиращите, че има проблем с морала и почтеността в политиката“, категоричен беше Красимир Янков. Той добави, че част от недоволните не искат и БСП и Корнелия Нинова. „Те отхвърлят статуквото. Задължителна е промяната и в БСП. Най-голямата опозиционна сила, трябва да покаже, че може да е алтернатива. Тя трябва да има авангард от почтени и морални политици, които да не носят бремето на прехода и да не са участвали в грабежа на България, чрез приватизацията“, категоричен беше Янков.

„Работата ми е насочена към това БСП да се наложи като първа политическа сила на следващите избори и това е възможно“, заключи той.

Източник: www.novapress.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *