Красимир Янков за предложението на Борисов: Поредният маньовър на политическо шарлатанство!

Красимир Янков

Кандидатът за председател на БСП Красимир Янков излезе с позиция във Фейсбук по повод предложението на Бойко Борисов за нова Конституция и свикване на Велико Народно събрание. Публикуваме целия текст:

“Борисов днес с поредния маньовър на политическо шарлатанство! Вместо да отрази чрез очакваните действия народната воля, пробва дали може да ускори кипежа на общественото недоволство с шмекерлъците, които прави.

Не това искат хората г-н Борисов! Искат оставки! Това, което предлагате Вие, е компилация от мотивите на по-голяма част от популистките партии. Те се ползват от поддръжката на много фрагментирана публика!

Правите се на архитект на рестарт на държавата, но виждам, че това не е в посока България да е по-социална. Конституцията ни не е изчерпана. Изчерпа се възможността да я газите и заобикаляте. Само нови избори за Народно събрание ще покажат на кого хората дават мандат за реформи!

Имах колебание дали демокрацията е само върховенството на закона или е и народната воля! Сега съм уверен, че мандатът Ви действително е изчерпан предсрочно!

#ОСТАВКА”

Източник: www.novapress.bg

 3,543 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *