Костадин Костадинов от „Възраждане” се огледа за кандидати за местната власт в Разград, оказа се кубратски зет

Лидерът на Движение „Възраждане” Костадин Костадинов събра на отворена среща свои симпатизанти в Разград тази вечер. По всичко личеше, че се оглежда за кандидати за местната власт за изборите наесен, макар на въпрос на гражданин кого ще издигне в Разград да отговори уклончиво, че няма структури тук и може и никого да не издигне.

Кандидати в добре премерената зала в сградата на Музикалния дом „Железни струни” обаче не липсваха. Първият обявен съвсем официално за кандидат-кмет на община Разград и настоящ общински съветник Калоян Монев първи успя да вземе думата след едночасовото изказване на Костадинов, изразявайки симпатиите си към идеите на „Възраждане”. Монев, както и останалите в залата, се впечатлиха и от факта, че всъщност партийният лидер има много общо с Лудогорието – съпругата му е от Кубрат.

В публиката бе и един общински съветник, но от предишен мандат – Иво Хаджииванов, преди време от „Атака”. Срещата пък бе открита от шефа на „Информационно обслужване” в Разград Пламен Петров. В залата имаше още една публична личност – радетелят за изграждане на мемориал на военните поделения Румен Вълчев. Сред присъстващите личаха и редовните интернет агитатори срещу Истанбулската конвенция, Стратегията за детето и други подобни каузи.

Говоренето на Костадинов бе строго анти – държавата, политиците, медиите, а към края намеси и „Лудогорец” с „така забавното” заглавие от Нова ТВ „Лудогорец” се класира в Лига Европа”. Започна от образованието в сферата на историята, продължи с медиите, които неглижират Движение „Възраждане”, с ветеринарните власти, които въпреки че по думите му няма Африканска чума по свинете, а те избиват домашните животни на хората. Костадинов препоръча на стопаните да не допускат властите в неприкосновената си частна собственост, обеща дори безплатен адвокат за собствениците на всяко убито здраво животно. Не липсваха и квалификации за политиците и институциите, от типа: „Когато държавата се управлява от някой с прякор Тиквата, тя се превръща в обран бостан.”.

One Reply to “Костадин Костадинов от „Възраждане” се огледа за кандидати за местната власт в Разград, оказа се кубратски зет”

  1. Браво на авторката на статията , само че и аз имам запис същия като вашия от срещата . Искате ли да ги сравним с тая пародия дето сте я публикували ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *