Кметът честити рождения ден на своите кръщелници – децата, родени на 28 януари

Кметът на Община Разград Добрин Добрев поздрави своите кръщелници на специалното детско парти, което се организира от местната управа всяка година за децата, родени на празника на града.Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

По традиция, датираща от 1995 г., всяко дете, родено на 28 януари и чиито родители са с адресна регистрация в община Разград, до навършване на 18-годишна възраст е кръщелник на Кмета на Община Разград. От няколко години заедно с тях празнуват и шестима тризнаци от две разградски семейства. Така днес партито под надслов „Честит рожден ден” бе за общо 38 деца от 1 до 18 години.

На него кръщелниците получиха подаръци от Кмета, имаше и голяма вкусна торта и празнични поздрави от талантливи техни връстници – Марина Минкова от Школа по изкуства „Енджой мюзик” с ръководител Адриан Маджаров и Елиф Лютфи от Класа по поп пеене в ЦПЛР ЦРД с ръководител Свилена Дечева.

Преди да връчи подаръците Кметът Добрин Добрев отправи своите пожелания към рождениците. „Много голямо удоволствие е за мен да наследя тази прекрасна традиция, която съществува от 29 години. Пожелавам и на вас, и на себе си, и на Разград след няколко години да станете не 38, а поне 338, залата да е тясна и да търсим по-голяма, за да празнуваме заедно” – каза г-н Добрев пред своите кръщелници и родителите им. На техния специален ден г-н Добрев  пожела на малчуганите да са здрави и щастливи, достатъчно палави и да обичат Разград.

Ето имената на кръщелниците: Зорница Тодорова – на 18 г.; Цветилена Паскалева – на 17 г.;  Ферихан Рамадан – на 16 г.; Цветомира Аладжова – на 14 г.; Мелиса Иванова, Ивелин Неделчев, Фуркан Шюкри, Синем Сабри и Ивет Русева – на 13 г.; близнаците Толга и Корай Хасанови – на 12 г.; Гюляй Хюсеин и Михаела Дечева – на 11 г.; Цветелина Ангелова и Илиян Славов – на 10 г.; Селин Самиева, Симеон Пеев, Десислав Вълков и  Моника Николаева – на 9 г.; Симай Кадирова – на 8 г.; Ефе Гюнаев, близначките Емма и Мария Тоневи – на 5 г.; Асел Абтулова, Дуйгу Севджанова,Томислав Стоянов и Кенан Авджъ – на 4 г.;  Селин Фетова и Ерин Асан – на 3 г., Елиза Постумо, както и 11-годишните тризнаци: Александър, Николай и Теодора Василеви и Диляна, Калина и Теодора Терзиеви.

Още снимки вижте на Фейсбук страницата на Община Разград.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *