Кметът на Разград връчи наградите на отличените в конкурса „Да на красотата“

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев връчи наградите и грамотите на изявените участници в конкурса „Да на красотата 2019“ тази вечер – съобщават от пресцентъра на Община Разград. Награждаването се случи на сцената на НЧ „Развитие 1869“ непосредствено преди благотворителния концерт на Федерация на жените, който всяка година организират в навечерието на Деня на християнското семейство. Община Разград е партньор в инициативата „Да на красотата“ на Федерация на жените. Тази година благотворителният концерт бе под мотото „Да на добротата“, със средствата, събрани от концерта, ще бъдат подпомогнати две деца, които се нуждаят от подкрепа.

„Разград стана известен и наложихме визия, в която красотата има силно присъствие. Този град заслужава тази красота и тя трябва да се поддържа. Спомням си как идеята преди години бе подхваната с любов и се разрасна с толкова много сподвижници. Тази вечер събитието е признание за всички, които милеят за града“, каза в поздрава си към участниците кметът Денчо Бояджиев. Той добави още, че благотворителната инициатива ще помогне на двама млади хора, като благодари на всички, които са помогнали за събирането на средствата.

Над 200 деца участваха в концерта, сред гостите в залата бе и новият заместник-кмет Добрин Добрев.

В програмата на благотворителния концерт участваха: вокална група „Въртележка“ от Музикална школа „Илия Бърнев“, Габриела Маринова и Ирем Али от ЦПЛР – Център за работа с деца, Градски мажоретен състав, ДТС“Лудогорче“, ДТШ „Сладури“ при ОУ „В.Левски“, Пламен Начев, Дарина Минева – МШ „Илия Бърнев“, школа по танци „Емиденс“, Павлина Стоянова и ДВГ към НЧ“Напредък 1901“, Алейна Кенанова, ДТШ „Слънчеви ритми“ и Вокална група „Самодиви“, към НЧ“Просвета“ с. Гецово, Танцова формация „Феникс“, ДТШ „Хорце“ при ЦПЛР -ЦРД, Александра Златева, СФ „Лудогорска младост“ към Капански ансамбъл – Разград.

 

One Reply to “Кметът на Разград връчи наградите на отличените в конкурса „Да на красотата“”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *