Кметът Добрин Добрев: Гласувах с надеждата, че ще се направят качествените законодателни промени, от които имат нужда общините и българските граждани

В 42-ра секция в ДГ”Детелина”, след като изчака на опашка от 6-7 човека, гласува предиобяд Кметът на Община Разград Добрин Добрев.

Той избра машинния вот за участие и в двата вида избори – за българско Народно събрание и за европарламент.

„Гласувам с надеждата, че в парламента ще влязат едни добре подготвени млади образовани хора, които да си свършат работата и да направят качествените законодателни промени, от които имаме нужда както българските общини, така и всички български граждани, за да може държавата ни да върви напред.” – заяви след гласуването Кметът Добрев. По отношение на евроизборите той допълни, че е гласува за това „да има стабилитет, мир в Европа, едно достойно житие битие на нашите съграждани”.

Според общинския кмет изключително е важно в момента да има стабилно правителство, което да гарантира възможността България да усвои така желаните  чакани и европейски средства, за да може да се осъществят всички реформи, за да бъде качествено подобрен животът и състоянието на нашите съграждани.

Кметът Добрев смята, че „депутатите за Разградски регион могат още по-добре да отстояват възможностите, които стоят не само пред Община Разград, а и пред целия регион, за допълнителни приходи, които са така необходими за подобряване на транспортната инфраструктура, за подобряване социалното състояние на гражданите, да може средствата по Плана за възстановяване и устойчивост и по оперативните програми, които вече закъсняват четвърта години, не са започнали и не са отпуснати на общините, да бъдат гарантирани, а ние да можем по-спокойно да си свършим работата, да имаме по-качествен и продължителен диалог и комуникация с правителството.  Изключително е важно да има добър диалог между местните власти и централната власт, за да може всички тези неща да се случат.” – завърши Кметът Добрин Добрев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *