Кметът Денчо Бояджиев: Служебното правителство зададе тон за решаване на проблемите и критичност към ситуацията в България и това ме кара да съм оптимист

Гласувах с оптимизъм. Служебното правителство зададе тон за решаване на проблемите и критичност към ситуацията в България и това ме кара да съм оптимист и да мисля, че през следващите месеци може би ще имаме решения на сериозна част от проблемите в страната. В никакъв случай няма да е лесно и първото и най-важното нещо е сформиране на правителство.”

Това заяви непосредствено след като гласува Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев. Той пристигна до секция № 35 заедно със съпругата си Димитричка. Тяхната секция бе от малкото, в които има по две машини, а секционната комисия бе осигурила и столове, за да не гласуват избирателите прави.

Опашка пред секцията нямаше и Кметът Денчо Бояджиев гласува за секунди.

След като пусна разписката от машината в непрозрачната кутия той допълни, че личното му очакване е „хората да направят необходимото, а след това политиците да са на ниво, защото, за съжаление, някои политици не са адекватни на това, което народът иска.”

Кметът каза още, че сформирането на редовно правителство е  важно и за дейността на общините.

„В Разград има инфраструктурни проекти, които са започнати преди повече от 4 години и ще се постараем да привлечем средства от редовното правителство за реализацията им, да завършим чужда работа – това, която някой не е свършил. Ще продължим да решаваме проблемите на града.” – категоричен бе Денчо Бояджиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *