Клубът по стрелба с лък “Антибиотик” празнува 40-годишнина

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев получи днес благодарствен плакет от Спортен клуб „Антибиотик“-Разград. Това стана по време на среща с председателя на клуба по стрелба с лък Красимир Дяков – съобщават от пресслужбата на местната управа.

Плакетът се връчва по случай 40 години от създаването на спортния клуб и приноса на г-н Бояджиев за развитието на стрелбата с лък. Кметът получи и сребърна плочка с надпис, свързан с годишнината, както и кратка история на клуба.

Към фактите от 40-годишната история Красимир Дяков добави, че и за настоящата 2022 г. разградският клуб може да се похвали с 22 индивидуални медала от държавни първенства, с което най-старият в страната клуб по стрелба с лък е на първо място в България.

Успешното развитие на клуба е и благодарение на помощта от Община Разград, оценяваме доброто сътрудничество с местната управа и сме благодарни за съдействието -допълни Дяков.

Той съобщи, че догодина ще се чества още един юбилей, свързан с развитието на стрелбата с лък – 40 години „Купа Разград“. Турнирът се провежда през лятото със съдействието на Община Разград.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *