Кандидат-кмет отваря приемна в “Орел”

Кандидатът за кмет на  обединената десница в Разград Мирослав Грънчаров  обяви, че  още през този месец ще отвори приемна в  ж.к. „Орел”.

Решението му да  присъства  по време на  цялата  предизборна кампания в най-големия квартал на  Разград е резултат на първата му обиколка из комплекса, в деня, в който обяви кандидатурата си за кмет – уточняват от щаба на кандидата.

„Малко е да кажа, че съм потресен.  Видях и чух неща, които показват пълно безхаберие от страна  на общинската администрация и никаква грижа за  жителите на  това място, което  аз  не бих нарекъл квартал на съвременен град.” , пише Грънчаров в личната си фейсбук страница, където е качил снимки от публичната инфраструктура  в комплекса.

След като стане кмет  Мирослав  Грънчаров планира да отвори административен офис  на общината в „Орел”, където ще работят служители, които също  живеят  там. Новата административна служба  няма да е причина да се отварят нови щатове и да се увеличават  разходите за заплати. Промените ще станат  с преструктуриране, обещава  той.

Системният , а не  епизодичен контрол ще повиши  рязко ефективността на  общинските  звена, без да  е нужно допълнително финансиране.  Защото не всичко  е  пари , приятели,  много неща стават  по-добри, само защото  отговорни хора, си гледат както  трябва работата. Това съм го научил  от опита  ми в бизнеса, ще  го  наложа като стил на работа и в общината.”  , заключава  кандидатът  на обединената десница в Разград.

 

One Reply to “Кандидат-кмет отваря приемна в “Орел””

  1. Този най-големия крадец и мошеник, да вземе да се скрие в тях и да не излиза. …..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *