Кандидат-кмет обеща приемни веднъж месечно във всяко село и квартал

„Когато  стана кмет, ще  отворя  приемни във всички квартали на Разград. Всеки месец ще се срещам  с хората, там където живеят, за да мога не само да чуя, а  и да видя  от какво се оплакват и какво искат да се промени“.   Това  е написа  в личната си фейсбук страница  кандидатът  за кмет  Мирослав Грънчаров – съобщават от неговия щаб.

Той  е взел това решение след  среща  с  хората от квартал „Абритус“ , известен в нашия град като  Водна централа.  „Кварталът е ремонтиран  с  европейски средства, но  грижата за него е спряла веднага, след приключването на ремонта. Хората се  чувстват неглижирани от управниците,   казаха, че много са лъгани с обещания и не вярват на политиците.Когато  разбраха, че и аз съм от лъганите, се разговорихме“, признава кандидатът на обединената десница.

Убеден съм, че няма по-добър контрол от обществения. И когато искаш да управляваш за  хората, трябва да  управляваш с хората.  За това, докато съм  кмет, ще бъда лично във всеки квартал и всяко село поне веднъж  месечно,  заявява  Грънчаров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *