Кандидатите за общински съветници от БСП: Десислава Пеева, Димитър Ганчев, Владислав Андреев

Коалиция „БСП за България” вече представи своята листа. Техните снимки и имена можете да откриете в предизборните рекламни матeриали. Всички те са наши съграждани – разградчани по рождение или свързали съдбата си с нашия град чрез семейството, което са създали. В тази рубрика ще ви ги представим като хора с конкретни житейски съдби. Ще научим това, което не знаем за тях, какво обичат да правят в свободното си време, какви проблеми ги вълнуват, какви каузи ще защитават в Местния парламент.

Ето още трима от кандидатите:

  1. Десислава Пеева

Още една красива и усмихната млада жена със силен дух и воля да отстоява каузи. Инженер химик с прагматичен поглед към живота.  Родена е в Разград и е възпитаник на ТАМ”Шандор Петьофи”. Омъжена е и има син Иван. Определя себе си, като жена на дълга и на семейството. Използва всяка минута от свободното си време, за да бъде със своите най-близки хора. Обича да слуша музика и разпуска с шиенe на гоблени и кулинарни експерименти. Обещава да сподели тайните си рецепти с всеки, който има желание и нагласа за кулинарни изненади. Тя е добър избор за разградчани, защото знае какво иска и може да го постигне. А постигне ли го, ще бъде добре за всички. Ще се убедите от нейните лични каузи, които ще защитава в местния парламент:

В Общинския съвет последователно ще настоявам за: Облекчаване на таксите за детски градини; Намаляване на част от данъците на разградчани; Условия за спортни занимания на всички деца; съхраняване на културата и традиционните български ценности; Закрила и защита на малтретирани жени; Особена грижа за възрастните и хората в нужда – готова съм да организирам доброволческа група за осигуряване на топла храна, дрехи и подслон за тях през студените зимни месеци. Вярвам, че моите каузи ще подкрепят хора от всички поколения. Защото сме разградчани и милеем за нашия град.”

  1. Димитър Ганчев

Едно лъчезарно и усмихнато младо момче – довчерашен студент, избрал да се върне в родния град. Магистър по публични политики и мениджмънт на Софийския университет. По майчина линия корените му са от старопрестолния град В. Търново – син е на известната разградска специалистка по Етнография Даниела Ганчева, уредник на Етнографския музей в Разград. От покойния си баща – също известен разградски фотограф, наследява любовта си към фотографията и умението да вижда през обектива  детайлите на всичко, което ни заобикаля. Член е на БСП и представлява Разград в младежкия национален орган на тази партия. За себе си той е лаконичен:

„Обичам Разград,  майка си и моите баба и дядо.  Затова се върнах тук. Ще се радвам, ако с придобитите знания от националната Алма матер  бъда полезен на моите съграждани. Повярвайте ми, много скоро тук ще започнат да се връщат млади хора – от големите градове и от чужбина. И те ще бъдат много полезни за нашия край с придобития при други условия опит. Но до тогава ние с вас  трябва да спрем безвремието, в което го потопиха управляващите от ГЕРБ в Разград. Нашият град отново трябва да бъде красив, чист и уютен, да се случват интересни неща и да има поминък за хората. Можем да го направим заедно, защото си струва да живееш тук, редом със своите родители и да отглеждаш децата си.”

  1. Владислав Андреев

Инженер-химик, магистър „Силикатни материали”. Семеен, влюбен в малката си дъщеря. Обича спорта и активно се занимава с фитнес. Той го е научил на дисциплина и ред. Защо трябва да гласувате за него: Спокоен, разумен и уравновесен, с обективна преценка на проблемите. Желязно чувство за отговорност и мотивация да работи за родния град. Човек, за когото дадената дума е закон, който трябва да бъде изпълнен. Попитайте приятелите му и те ще ви кажат какво означава това. Ще ви разкажат за голямото му сърце, за всеотдайната помощ и подкрепата, която получават от него. Струва си да имате такъв човек за общински съветник.

„Искам повече млади хора да се връщат тук и да намерят лична реализация в родния град. За това ще работя за създаването на предпоставки за разкриване на нови работни места и за насърчаване на малкия семеен бизнес. 

Когато станах баща, разбрах, какво е щастието. Но разбрах и какво означава думата „отговорност”, когато се отнася до бъдещето на моята малка дъщеря и на всички разградски деца. Искам градът ни да бъде спокоен, осветен и безопасен. Всички родители, като мене искат това. Затова, като общински съветник, съм готов да обсъдя своите идеи с тях. Вярвам, че те ще ме разберат и подкрепят.”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *