Кампанията за кандидат-гимназисти започна в Дома на учителя

Двамата заместник-областни управители на област Разград Драгомир Златев и Найден Късов пожелаха успех на разяснителната кампания за предстоящия прием на осмокласници в осемте разградски гимназии. Това стана на днешното официално стартиране на инициативата в Дома на учителя в Разград – съобщиха от пресцентъра на Областна администрация.

Двамата се запознаха с протичането на кампанията и с условията, създадени в сградата, за преподавателите и кандидат-гимназистите.
Педагозите от разградските гимназии са готови да отговорят на всички въпроси, свързани с приема и възможностите, които съответното учебно заведение дава за обучение и реализация. На разположение са и необходимите рекламни материали.
На специално поставен върху сградата екран се излъчват критериите за прием в гимназиите, с акцент върху предимствата на всяка от тях.
Консултациите са до 01.07.2021 г., всеки делничен ден, в часовия интервал от 14 до 18 часа. Първият срок за подаване на документи за прием в гимназиите е от 05.07.2021 г. до 07.07.2021 г. Пълният график как ще се случва това след тези дати ще бъде качен на сайта на Регионалното управление на образованието.

 2,719 total views,  4 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *