Кампанията за кандидат-гимназисти започна в Дома на учителя

Двамата заместник-областни управители на област Разград Драгомир Златев и Найден Късов пожелаха успех на разяснителната кампания за предстоящия прием на осмокласници в осемте разградски гимназии. Това стана на днешното официално стартиране на инициативата в Дома на учителя в Разград – съобщиха от пресцентъра на Областна администрация.

Двамата се запознаха с протичането на кампанията и с условията, създадени в сградата, за преподавателите и кандидат-гимназистите.
Педагозите от разградските гимназии са готови да отговорят на всички въпроси, свързани с приема и възможностите, които съответното учебно заведение дава за обучение и реализация. На разположение са и необходимите рекламни материали.
На специално поставен върху сградата екран се излъчват критериите за прием в гимназиите, с акцент върху предимствата на всяка от тях.
Консултациите са до 01.07.2021 г., всеки делничен ден, в часовия интервал от 14 до 18 часа. Първият срок за подаване на документи за прием в гимназиите е от 05.07.2021 г. до 07.07.2021 г. Пълният график как ще се случва това след тези дати ще бъде качен на сайта на Регионалното управление на образованието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *