Калоян Монев: Ние ще донесем промяната!

„Ние можем да донесем промяната и ще я донесем!” – това заяви на откриването на предизборната кампания на местна коалиция „ВМРО-БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД)“ кандидатът за кмет с №67 в интегралната бюлетина Калоян Монев.

Той изрази увереност, че листата на местна коалиция „ВМРО-БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД)“ няма аналог, като освен, че в нея са включени експерти във всички области на живота, тя съчетава гражданските сдружения със силата и мощта на политическата партия, която е подала основния мандат на коалицията – ВМРО-БНД”. Монев благодари и на останалите политически сили, съпричастни с идеите на „Кауза Разград – АБВ, МИР, ПБС. „Заедно със сигурност ще победим, длъжни сме да победим в името на Община Разград, в името на хората” – категоричен бе Монев.

„Трябва да бъде променено и изкоренено това, което се случва през последните десетилетия в Разград” – заяви още Монев.

Досегашният модел на управление трябва да бъде променен и това могат да направят само честни и некорумпирани хора, като кандидатите на местна коалиция „ВМРО-БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД)“ – заяви и областният лидер на ВМРО Евгени Драганов.

Той подчерта, че кредитът на доверие между партньорите в коалицията е взаимен, а истината е, че „Нашата кауза е Разград”.

Гостите на събитието в щаба на коалицията на бул. „България”7 вдигнаха наздравица с чаша вино, като си обещаха да отварят шампанското на 28 октомври или на 4 ноември.

Местна коалиция „ВМРО-БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД)“ участва в местните избори освен с кандидата за кмет Калоян Монев и с листа от 32 кандидати за общински съветници, както и с четирима кандидати за кметове на населени места – Дряновец, Топчии, Осенец и Стражец.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *