Калоян Монев: Не даваме празни обещания, ще чуваме проблемите на хората и ще ги решаваме!

Кандидатът за кмет на Община Разград от Местна коалиция ВМРО-БНД „ВМРО – БНД/АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД/“ Калоян Монев заедно с кандидата на коалицията за кмет на село Топчии Сергей Русев и кандидатите за общински съветници Десислава Иванова и Божинел Христов представиха на жителите на село Топчии своята предизборна програма.

Срещата се проведе в уютната и топла обстановка на местното читалище.

Както във всяко село на община Разград, така и в с. Топчии не липсват проблеми, които тежат на жителите – установиха Калоян Монев и екипът му. „Ние не даваме празни обещания за тяхното разрешаване, а даваме думата си, че ще ги чуваме и че там, където местната власт може да се намеси, ще имат нашата подкрепа.” – заяви Монев пред хората от Топчии.

„Кметът на селото и кметът на общината са пряко отговорни към проблемите на хората и първостепенна тяхна задача е решаването им. Ние излизаме с лицата си и с нашите експерти, защото нашата Кауза е с. Топчии и община Разград!” – допълни още кандидатът за общински кмет с №67 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

2 Replies to “Калоян Монев: Не даваме празни обещания, ще чуваме проблемите на хората и ще ги решаваме!”

  1. Кауза далаверимпекс Божинеле що не кажеш откъде общината купува хилядите дървета които се съдят из орел и целия град?

  2. Проблема на хората се решава с реални действия ,не със писане на жалби и писма,от това печелят само юристите.В момента имаме кмет,дето за чеп не става,имаме кандидат за кмет бившият кмет/Денчо Бояджиев/ заради когото избрахме последния некадърник!Единственият и естествен избор е човек който идва от реалният бизнес,човек който може да управлява хора и финансови средства г-н Мирослав Грънчаров,номер 68 БЪДЕЩЕ ЗА РАЗГРАД!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *