Калоян Монев: Да донесем промяната, от която всички имаме нужда

„Време разделно е, да сложим край на това, което 20 години беше в общината и да донесем промяна, от която всички имаме нужда” – това заяви на финала на предизборната си кампания кандидатът за кмет на община Разград от Местна коалиция ВМРО – БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД) Калоян Монев. Той и екипът му избраха да не организират мащабни събития в края на кампанията, а във фоайето на Общинския културен център в Разград да се съберат за наздравица преди деня за размисъл съмишлениците в организирането на предизборните събития хора от предизборния им щаб.

Пръв за усилената им работа благодари кандидатът за  общински съветник Божинел Христов. Той изрази своята сигурност в успеха на кампанията, уточнявайки обаче, че предстои още по-усилена работа.

„Усетихме енергията у хората, желанието да се промени статуквото в община Разград, направихме нещо уникално” – заяви кандидатът за кмет Калоян Монев. По думите му промяната няма да стане с магическа пръчка, ще трябва всеки един от нас да се погрижи. „Искам да живея в нормално място, спокойно, със семейството ми и да знам че децата и внуците ми ще имат бъдеще в Разград.” – завърши кандидатът за кмет с №67 в интегралната бюлетина.

Кандидатът за общински съветник от Местната коалиция ВМРО – БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД) Евгени Драганов също благодари на съмишлениците в кампанията, които са работили на доброволни начала.”Въпреки, че нямаме ресурса на големите партии, направихме  една модерна за Разград кампания” – коментира Драганов.

„Искаме и модерно бъдеще за Разград, от БСП могат да получат миналото на Разград, а от ГЕРБ – тъжното настояще” – заяви още той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *