Калоян Монев в Гецово: Ще има чуваемост, моята врата ще бъде отворена към всички

Подкрепях предложенията на кмета д-р Валентин Василев в началото на мандата, но той спря да чува хората и за хората „Кауза Разград” остана мястото, където споделяха всеки проблем – заяви пред гецовлии кандидатът за кмет на Община Разград от Местна коалиция ВМРО – БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД) Калоян Монев.

Пред жителите на близкото до Разград населено място той и кандидатът за общински съветник Божинел Христов разказаха как една общност във Фейсбук се превърна в политическа сила, работеща за решаване на проблемите на хората. Монев сподели и основните приоритети в управленската си програма. Заяви,че основната дума в нея е сигурност – за хората,за бизнеса, в здравеопазването, образованието. Сред конкретните идеи е създаване на общинска полиция, общински телефон за сигурност, ангажимент на общината в управлението на МБАЛ-Разград, откриване на нощно гише за продажба на лекарства в ДКЦ-1, разширяване на бизнес зона „Перистър” в останалите бивши военни поделения, увеличаване на видеонаблюдението на обществени места. Монев категорично обяви, че в общинската управа ще има чуваемост и вратата на кмета ще е отворена за всеки, който иска да постави свой проблем.

С проблемите гецовлии започнаха още от предизборната среща. Те поискаха финансиране за поддръжка на сградата на читалището, в което се проведе срещата, както и изграждане на пешеходна алея между Гецово и Разград.

„Избирате между миналото – Денчо Бояджиев, настоящето – Валентин Василев и бъдещето – Калоян Монев” – обобщи пред гецовлии областният лидер на ВМРО Евгени Драганов.  Той представи своята политическа сила като носител на съвременния патриотизъм – от хора, обичащи България и не мразещи никого. Кандидатите в листата на местната коалиция под №67 той окачестви като проверени професионалисти въпреки младостта им.

В листата на Местна коалиция ВМРО – БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД) гецовлии разпознаха и представител на своето село  – Мариела Томова от няколко години живее в селото, тя призова съселяните си да подкрепят кандидатите кандидатите с №67. За един от поставените проблеми – с бездомните кучета – пък говори друг кандидат за съветник Ирена Райчева.

Срещата в Гецово завърши с концерт на Ансамбъла за изворен фолклор „Капанска китка” към НЧ “Просвета 1883”-Гецово .

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *