И днес специализирана полицейска операция, 4 КПП-та в Разград, 5 – в Исперих

Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност се провежда днес на територията на ОДМВР-Разград.

Обект на проверките са търговски обекти, заложни къщи, автоморги и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност или такава, свързана с административни нарушения. Паралелно с това са изградени контролно-пропускателни пунктове, на които се извършват проверки на преминаващи превозни средства с оглед противодействие на нелегалната миграция и нарушения на Закона за движение по пътищата. В засилените контролни действия са включени екипи на “Охранителна полиция”, “Пътна полиция”, “Криминална полиция”, както и екипи на Жандармерията. 4 КПП-та функционират на територията на РУ-Разград, 5 са на територията на РУ-Исперих. В РУ-Кубрат са сформирани мобилни групи.

Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони и квартали на територията, обслужвана от ОДМВР-Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *