И в сряда на мач с маски, с декларации и с поименни билети

ОДМВР – Разград съобщава, че във връзка с футболната среща между ПФК “Лудогорец”  и ПФК “Мура”, която ще се проведе на 28 юли 2021 г. от 21.00 часа на стадион “Хювефарма арена”, от 18.45 часа  няма да бъдат допускани автомобили по улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.

Временната забрана за движение на МПС по улица „Ветеринарна” няма да важи за живущите на улица „Северен булевард”.

Ето още от мерките, които полицията обяви преди мача:

  1. Категорично се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали.
  2. На стадиона не се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване.
  3. Няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества.
  4. Няма да се допуска внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор.
  5. На стадиона няма да бъдат допускани посетители с бутилки. От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода.
  6. Няма да се допускат малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване съгласно чл.8, ал.7 от Закона за закрила на детето.
  7. Ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети, съгласно чл.20 от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия.
  8. Всички посетители на стадиона са длъжни да носят документ за самоличност, маска за лице и декларация, че са запознати с противоепидемичните изисквания на УЕФА.

ОДМВР-Разград призовава гражданите да се съобразяват с въведените противоепидемични мерки и да изпълняват указанията на полицейските служители.

ПФК”Лудогорец” пък напомня на своите фенове, че билети за мача от втория предварителен кръг на Шампионска лига срещу Мура ( Словения), се продават през уикенда на билетната каса на ул.“ Васил Левски“, както и на базата „Гнездо на орли“. Днес касите работят от 10.00 до 16.00 ч.

Поради специфичните изисквания при продажба, а именно поименни билети и предоставяне на декларации за информиран риск, клубът призовава да закупите своите входни талони по-рано. По този начин, ще се избегнат опашки и струпвания  на касите в последния момент.

Лудогорец обръща внимание , че поради рестрикциите на здравните власти и използването на 50 процента от капацитета на стадиона, местата са ограничени.

От клуба напомнят още, че билети се продават и онлайн на: https://tickets.ludogorets.com/

 3,163 total views,  4 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *