ИТН с нов областен лидер

Политическата сила с втори резултат на парламентарните избори на 4 април и с депутат от Разградски регион вече е с нов лидер – научи Разград24/7.

Георги Стефанов е отстранен от поста областен координатор от националното ръководство на партия „Има такъв народ“, а неговото място заема Мария Господинова, която е и общински координатор на ИТН.

Мария Господинова е на 38 години, инженер по образование, завършила е РУ“Ангел Кънчев“, в момента завършва и „Политология, дипломация  и национална сигурност“ във Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий“. Има частен бизнес, собственик е на „М ТРЕЙД ДИЗАЙН”ЕООД.

Мария Господинова е сред учредителите на ИТН в Разградско, преди да стане съпричастна на идеите на партията на Слави Трифонов, не е членувала в друга партия. За Разград24/7 тя съобщи, че основната й задача е подготовката на изборите на 11 юли и успешно представяне на ИТН на вота. Допълни, че успоредно продължава и партийното строителство на новата политическа сила. Само през тази седмица в ИТН са се записали 5 човека. Тя уточни, че в момента офисът на партията е на адрес: Разград, ул. „Грънчарска“2, офис 305.

През последните дни се провеждат общински събрания на ИТН, на които се номинират кандидатите за депутатската листа на партията, до 25 май имената трябва да бъдат изпратени в партийната централа, където се извършва одобряването им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *