Исперихчани с първа победа в „Семейни войни“, довечера отново са на екран

Семейство от Исперих записа първа победа в една от забавните шоу програми по нова телевизия снощи, а днес продължава участието си в предаването „Семейни войни“.

Семейство Енчеви започна с летящ старт участието си в шоуто, развеселявайки още с първия си отговор водещия Цветомир Иванов. Исперихчани водеха през цялата игра и позволиха на съперниците си – Каменови, до този момент с една победа – да вземат само един рунд. Така с 361:98 точки, Енчеви са новите победители в играта. В „Бързи пари“ представителите на отбора показаха бързина и остър ум. Те събраха 263 точки, и спечелиха 6000 лв. само от това предаване.

Капитан на отбора е Иван Енчев, в тима са три от четирите му деца – дъщерите Ева и Енита, както и единият син Явор заедно със съпругата му Яна.

Участието на сем. Енчеви в „Семейни войни“ бе и своеобразна реклама на родния им Исперих – те бяха с фланелки с надпис „Тракийска царска гробница“ и мотив от Свещарската гробница.

Участието на Енчеви от Исперих в „Семейни войни продължава довечера от 18,00 ч. по Нова телевизия, техни съперници са Зоопаркови от София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *