Интернет порталът за култура и туризъм за Северен централен район вече работи

Днес бе поставено началото на онлайн регионален портал за култура и туризъм за Централна Северна България – съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград.

В него ще се публикува актуална информация за интересни културни събития, фестивали и туристически обекти и маршрути в областите Разград, Велико Търново, Габрово, Русе, Силистра и Плевен. Целта на инициативата е стимулиране на туризма и културния обмен в региона. Слоганът на интернет платформата, представляваща фейсбук страница, е „Ела и преживей!“ като идеята е да се представят по атрактивен начин събития и туристически дестинации в тази част на страната ни, за да се провокира в туристите съпреживяване и емоция при посещение им.

Създаването на портала е в резултат от съвместната работа и отличното сътрудничество между областните управители в Централна Северна България и е една от първите реализирани конкретни дейности от План за съвместни дейности на Областните управители от Северен централен район, иницииран от Областния управител на област Разград – д-р Деян Димитров.

Предстои изпълнение на още редица дейности като разработване на общ културен календар на Централна Северна България, работни срещи с туроператори от страната и чужбина и други.

Порталът е ето ТУК.

2 Replies to “Интернет порталът за култура и туризъм за Северен централен район вече работи”

  1. Российское руководство стало командировать на непорядочную войну с Украиной бойцов, моложе 20 лет. Объясните пожалуйста, старшие граждане с рф, вы долго ещё будете сдерживаться, что вообще на погибель в напрасной войне рф насупротив Украины отправляют именно ваших детей?

  2. В Украинское государство поступило 32 тыс. заявок от родственников русских бойцов. Родители задавали вопросы, в каком месте сгинул их сын. Когда у матерей и конечно батек русских бойцов спросили, в связи с чем все они никак не справляются у собственных руководителей, они ответили, что вообще им лгут. Занятно, неужли русские люди целую свою жизнь будут удерживаться, что им врут их начальники и еще безмятежно станут смотреть, каким образом отправляют на погибель их в совокупности детей противозаконные властители?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *