Иво Димитров: ГЛАСЪТ ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪРНЕ ДОСТОЙНСТВОТО НИ НА СВОБОДНИ ГРАЖДАНИ

На 4 април заедно с Вас свалихме банкянската мутра от властта и ошамарихме мафията на задкулисието. След 11 юли заедно с Вас можем да модернизираме България и да бъдем гаранти, че ще пречупим крадливите ръце на всякакви мафиоти, останали във властта.

Лицемерието, безпардонността, арогантността, високомерието във властта могат да изкарат един-два мандата. Но  схемите за ограбване на държавата, общините, гражданите и банкянските разпределения на обществени ресурс, ужасяващата и унижаваща корупция не могат да ни управляват вечно.

И когато хората се ядосат достатъчно, за по-малко от денонощие успяват да сложат край на мераците на мутрите и калинките да се редят до живот на държавната софра. Само  с отиване до изборната секция, до една изборна машина, с една хартийка, голяма колкото бюлетина, с един правилен избор.

Това е един от уроците, които  получихме от  изборите, проведени на   04.04.2021 год. Всъщност ние не изчегъркахме гербаджийската смрад от България, но създадохме възможност, всички да се заемем с трудната задача да модернизираме България, да създадем правов ред, който да не позволява повече на партии като ГЕРБ да грабят държавата, да създават хаос и да ни залъгват, че след това ще въдворяват ред.

Едва след изборите на 04.04.2021 год. започна да се повдига завесата, криеща многомилиардните кражби на ГЕРБ и крадливците около тях. Демократична България е гарантът  за това, че няма да остане неразкрита злоупотреба, кражба и мушенгия. Всеки виновен за ограбването на България ще получи заслужено възмездие. Няма да оставим и една калинка да се промъкне в новото управление на Държавата.

След 11 юли ще сложим край на кражбите в усвояването на еврофондовете, в строителството на пътища и магистрали, в обществените поръчки, в превърнатите в партийни феодални имения държавни структури  по места. Тази работа чака нас – хората, които желаем да живеем и да работим по правилата. Свободните граждани, които не щем да ни се хили подигравателно с ироничната си усмивка мафията, докато  върти големите си сделки под масата. Не искаме отново  бившите вече управници да ни баламосват, че мислят на нас и за държавата, докато укрепват обръчите си от фирми и си раздават изкараните с нашия труд пари на порции.

Сега броени месеци след изборите на 04.04.2021 год. имаме втори шанс да подредим страната, да върнем по-доброто бъдеще на България. Имаме възможност да подредим живота си и да спрат да ни третират като крадливите деца на Европа, които трябва да се следят и назидават от големите, защото са отраснали в лоша среда и често крадат, и много послъгват. Да изтрием обидата, че сме глупави хора, избрали  някога  бившия ни вече карикатурен министър-председател, станал за посмешище на Европа, унизил оредяващата редица от свои привърженици със срамните си теманета пред Ердоган в Истанбул.

За този втори шанс заслуга имате Вие – онези почти 4000 души от Разград и областта, които видяхте бъдещето и подкрепихте с вота си на 4 април кандидатите на Демократична България – обединение.

Благодаря Ви!

През следващите години ще направим така, че гласуването за Демократична България да бъде престижен акт  на високоморален граждански избор. Ще работим заедно с всички честни хора, за които властта, административните постове и публичното влияние не са златна възможност за натрупване на капитали, а лостове да се осигури по-добър живот на хората.

Заедно с Вас ще върнем в България Свободата, Законноста и Модернизацията. Ще го направим, но не по яловата рецепта на бившите комунисти от ГЕРБ за държавна сметка, а с дясна политика. Нашите законодателни и управленски решения ще донесат реално облекчаване и насърчаване на бизнеса, игра по правилата, усвояване на европейските фондове без кражби в условията на  пазарна  конкуренция и предвидима среда за предприемачите.

В неделя се изправяме срещу две листи на ДПС – официалната листа и резервната листа, откраднатата листа на ГЕРБ, редена в Банкя с гарантирани места за „бивши депесари“ кметове, общински председатели и депутати на ДПС. В неделя нашият избор ще бъде срещу тази поредна лъжа. Ние сме хора с памет!

След своето приключило вече завинаги управление, ГЕРБ остави България в хаос. Ние, а не създателите на хаоса ще създадем справедливи и честни правила, ще донесем Свобода, ще наложим Законността и бързо ще модернизираме България.

На изборите в неделя подкрепете с номер 23 листата на Демократична България обединение и мен с преференциален избор с номер 101.

Вашият глас и Вашата подкрепа ще донесат СВОБОДА, ЗАКОННОСТ и МОДЕРНИЗАЦИЯ на България!

Иво Димитров

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *