Иво Димитров в Кубрат: Отстранихме ГЕРБ от властта, но сега трябва да изберем хора, които знаят и могат

С отстраняването на ГЕРБ от властта е направена първата крачка към нормализирането на България. Ред е на втората стъпка и тя предполага да изпратим в парламента хора, които са компетентни, знаят и могат. Демократична България е политическата сила, която разполага с отлично подготвени експерти, има програма за развитие и за модернизация на България.

Това обяви пред членове и симпатизанти на  десницата в Кубрат водачът на листата на Демократична България в Разградски регион Иво Димитров. Той и колегите му Огнян Обрешков, Нихат Расим, Милена Орешкова, Диян Пейчев и Мирослав Цанев заедно дадоха старт на предизборната кампания  на Демократична България в лудогорската община.

Модернизацията на страната, трябва да стигне и до Кубрат, и до Завет, и до моето и до вашето село. Аз съм от Брестовене, занимавам се с отглеждане на зеленчуци и винаги съм гласувал за десницата. Вярвам, че промените имат смисъл, когато  са насочени  към подобряване живота на хората. Това обяви третият в листата Нихат Расим, познат на земляците си като Яши. Той припомни на  множеството, че 8 години се е състезавал на футболния терен за отбора на Кубрат, после е бил в „Лудогорец“ и обеща да работи за просперитета  на своя роден край.

Да гласуваме доверие на хората с професионални биографии, доказали се в своите дела, призова и Огнян Обрешков, а колегата му Мирослав Цанев беше  категоричен: “Не бива да  управляват държавата  хора, които са прочели една книга, след като моят 12-годишен син вече е прочел много повече от тях.“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *