Зъболекар от Исперих стреля най-точно по панички

Заместник областният управител на Разград Евгени Драганов бе гост на първия Регионален турнир по стрелба по панички тип скийт, организиран от Ловно-рибарско сдружение „Сокол“-Разград, и връчи наградите на победителите. Това съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград.

Състезанието се проведе на стрелбището на ЛРС“Сокол“ в Гецово, в него участваха 20 ловци от Североизточна България – освен от Разградска област имаше участници и от Русе и Шумен.

Сформирани бяха четири отбора от по трима човека – ЛРС“Сокол“-Разград, ЛРС“Сокол“-Исперих, ЛРС“Сокол“-Кубрат и Държавно горско стопанство-Разград, останалите участници се явиха като индивидуални състезатели.

Оспорвана бе надпреварата, както при отборите, така и в индивидуалната стрелба се наложи прострелване, за да се определят победителите, тъй като финишираха с еднакъв брой точки.

Отборният победител е ЛРС“Сокол“-Разград със 74 точки, с еднакъв брой точки завършиха отборите от Кубрат и Исперих, след допълнително прострелване представителите на Кубрат се класираха на второ място, а исперихчани останаха трети.

Красимир Кулев от Разград и д-р Ахмед Донбал от Исперих събраха най-много точки в индивидуалната стрелба – по 34, след прострелване исперихският зъболекар бе обявен за победител. На трето място остана Мустафа Демиран от Кубрат.

Победителите получиха купи, медали и предметни награди, връчиха им ги заместник областният управител Евгени Драганов и председателят на ЛРС“Сокол“-Разград Пенчо Пенчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *