За ден – 8 пожара, инцидентите в Полка и към Исперих се водят без щети

Въпреки затрудненията, които създадоха и хората и техниката, които ангажираха – двата големи пожара, станали вчера в Разградско, се водят като инциденти без нанесени материални щети. Това става ясно от справката на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“-Разград.

Според нея през последното денонощие са станали общо 8 пожара. Щети е нанесъл само последният – в 1,31 ч. днес, 6 октомври, е пламнал автомобил „Фолксваген Поло“, намиращ се на ул. „Дунав“ в исперихското село Китанчево. Колата е изгоряла.

Пожарът в района на бившите поделения над жк „Орел“ и вътре в Полка е споменат в справката като пожар без материални загуби, възникнал в 15,34 ч. в сухи треви в землището на Разград. Припомняме, че в гасенето му се включиха 4 пожарни автомобила. Два екипа пък ангажира пожара по пътя за Исперих – в справката той също не е нанесъл материални загуби, възникнал е в 17,08 ч. в землището на Малко Йонково.

Останалите пожари без материални щети са станали в: сухи треви в землището на Цар Калоян, сухи треви в землището на Вазово, отпадъци в землището на квартал „Дряново“ в Кубрат, отпадъци в землището на Разград и сухи треви край Духовец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *