Засякоха двама дрогирани и един неправоспособен водач

Пътна полиция

Двама дрогирани и един неправоспособен водач са засечени през последното денонощие по пътищата на Лудогорието – става ясно от информационния бюлетин на ОДМВР-Разград.

Автомобил „БМВ 525“ е спрян около 17.50 часа на 1 юли в град Кубрат. В хода на полицейската проверка е установено, че 38-годишният водач от силистренското село Цар Самуил шофира след употреба на наркотични вещества. Пробата му с „Drug test 5000“ отчела наличие на амфетамин. Задържан е в РУ-Кубрат. По случая е образувано досъдебно производство по чл.343 Б, ал.3 от Наказателния кодекс.

Автомобил „Ауди Q7“ е спрян около 01.30 часа на 2 юли в Исперих. В хода на полицейската проверка 28-годишният водач от Дулово е тестван за употреба на наркотични вещества. Резултатът от пробата му е положителен на амфетамин. Задържан е в РУ-Исперих, автомобилът е иззет. По случая е образувано досъдебно производство по чл.343 Б, ал.3 от Наказателния кодекс.

Мотопед „Хонда“ без регистрационна табела е спрян около 02.30 часа на 2 юли в село Ясеновец. В хода на контролните действия е установено, че 35-годишният водач е неправоспособен. След отказ да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотици е задържан в РУ-Разград. Води се досъдебно производство по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *