Започнаха и номинациите за депутати в ДПС, в Разград искат Карадайъ

ДПС

Започнаха и номинациите за депутати в политическата сила, която традиционно излъчва най-много представители от Разградско в българския парламент – ДПС.

Днес по този повод заседава Общинския съвет на ДПС – съобщи за Разград24/7 общинският лидер на Движението Али Назмиев. Във всички местни организации са номинирани трима кандидати за депутати, и тримата бяха в листата на последните парламентарни избори през 2017 г. По азбучен ред това са: заместник-председателят на ДПС и настоящ депутат Ахмед Ахмедов, общинският съветник и лекар в разградската болница д-р Левент Апти и юрисконсултът на Община Лозница Хабибе Расим. Номиниран е и бившият депутат Хами Хамиев, но той си е направил отвод на заседанието днес.

На това заседание са възникнали предложения в разградската листа да бъдат включени председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и областният лидер Мехмед Салим.

Така за заседанието на 14 февруари на Областния съвет на ДПС от общинската структура в Разград ще бъдат представени общо 5 предложения, подредени по азбучен ред. Там също по азбучен ред ще се обобщят предложенията на седемте общински съвета на ДПС, като има възможност да се номинират и самономинират и допълнително кандидати, като целият списък ще бъде изпратен за окончателна подредба в Централния съвет на ДПС.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *