Заместник-кметът Мирослав Грънчаров поздрави победителите в Държавния шампионат по шотгън

Заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров поздрави участниците в Държавния шампионат по динамична стрелба с гладкоцевно  оръжие (шотгън), който за четвърти път се проведе на стрелбището край село Ушинци. Надпреварата се организира от Спортен клуб по динамична стрелба „Дръзки”-Разград с подкрепата на Община Разград. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

37 състезатели от цялата страна, включително англичанин, който живее в България, участваха в различните дисциплини на състезанието според вида на оръжието и възрастта на стрелците, както и според различните сцени и цели, по които стрелят състезателите. Домакините от разградския клуб бяха само съдии в шампионата.

Победителите получиха спечелените от тях медали от заместник-кмета Мирослав Грънчаров. Победител в Дивизия Modified е Добри Симеонов, в Дивизия Open – Димитър Димитров, в Дивизия Standard – Георги Георгиев, а в Дивизия Standard Manual – Николай Николов. Медали имаше и за победителите в различните възрастови групи във всяка от дивизиите: младежи – до 18-годишна възраст, мъже и жени, сеньори – над 50-годишна възраст, супер-сеньори – над 60-годишна възраст.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *