Заместник-кметът Мирослав Грънчаров откри 37-тото издание на турнира по стрелба с лък за Купа Разград

Заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров откри 37-тото издание на международния  турнир по стрелба с лък за Купа Разград. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Състезанието се провежда на комплекса за стрелба с лък в Разград, организира се от СК”Антибиотик” и Община Разград. Заради световната пандемия COVID-19 тази година няма международно участие, взети са противоепидемични мерки и по отношение на публиката, която е на по-отдалечено място от състезателите.

В турнира участват 35 момичета и момчета от 11 до 14 години от 7 клуба от цялата страна.

Заместник-кметът Мирослав Грънчаров се обърна към състезателите и треньорите от други градове, като им пожела приятно пребиваване в Разград, пожела още в турнира да победят най-добре подготвените състезатели. Г-н Грънчаров увери още, че ръководството на Община Разград е ангажирано с развитието на спорта, който освен, че е приятно и полезно занимание за младите хора, носи и слава на града и общината.

След официалното откриване на турнира председателят на СК”Антибиотик” Красимир Дяков представи на заместник-кмета Мирослав Грънчаров състоянието на клуба и на базата, а г-н Грънчаров го поздрави за ефективното стопанисване на комплекса, който е първата спортна концесия в Разград.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *