Заместник-кметът Добрин Добрев поздрави разградските волейболистки за успехите им от национални и регионални състезания

Заместник-кметът и изпълняващ функциите на Кмет на Община Разград Добрин Добрев се срещна с момичетата от два от разградските отбори по волейбол, за да ги поздрави за успехите им от национални и регионални състезания през последния месец. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

12-годишните момичета от отбора по мини волейбол на волейболен клуб „Лудогорец“ се класираха на осмо място на националното първенство за тази възраст, а 11-годишните състезателки от отбора на УСШ„Руси Бухтев“ станаха шампиони в регионален турнир в Шумен.

Г-н Добрев пожела на малките състезателки да са все така упорити в тренировките и да постигнат успехите на българските националки, които преди няколко седмици спечелиха Европейската Златна лига.

Заместник-кметът Добрин Добрев поздрави и треньорката на двете формации Айшегюл Ахмедова. На нея и на мотора на волейболния клуб в Разград Здравко Душков подари книги на родолюбива тематика.

Г-н Душков благодари за жеста и от името на ВК“Лудогорец“ подари сувенирни часовници за Кмета Денчо Бояджиев, зам.-кмета Добрин Добрев, експерта по спорт в Община Разград Валери Бойчев и директора на УСШ Цветан Танев за подкрепата, която оказват за развитието на волейбола в Разград.

Част от почерпката за малките волейболистки бе осигурена от Община Разград, а друга част от спонсори  фирмите „Гризли“ и „Млин“, както и Лидия Карчева.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *