Забраната за алкохол влиза първо в Лозница

Още в 20,00 ч. тази вечер влиза в сила забраната за продажба и употреба на алкохолни напитки в магазините, ресторантите, кафенета, павилиони, каравани и др. такива в община Лозница. Кметската заповед е подписана още на 17 юли, тя важи до 8,00 ч. на 28 октомври. В дните за размисъл и за избор в Лознишко има и забрана за масови прояви на открито.

Подобни затруднения с отбелязването на Димитровден ще има и в Цар Калоян, където алкохолната забрана е в сила от 22,00 ч. тази вечер до 22,00 ч. на 27 октомври. Тя е издадена с вчерашна дата. В трите населени места в община Цар Калоян са забранени и масовите мероприятия, при които могат да се създават условия и предпоставки за нарушаване на обществения ред или безопасността на движението в деня на изборите.

В Кубрат забраната за продажба и сервиране на алкохол е от 0,00 ч. на 27 октомври, важи до 21,00 ч. същия ден. Има и забрана за масови мероприятия.

На територията на община Разград алкохолната забрана е също от 0,00 ч., но важи докато затворят секциите – 20,00 ч. утре. В Разград забрана за масови мероприятия няма.

Останалите три общини в Разградска област не са публикували на интернет страниците си заповеди за забрана на продажбата на алкохол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *