Жена от Исперихско е случай №3 за Лудогорието с Коронавирус

Коронавирус

40-годишна жена от исперихското село Бърдоква е третият случай на Коронавирус в Разградско съобщи за Разград24/7 заместник-директорът на РЗИ-Разград д-р Анатоли Стойнов.

Тя имала суха кашлица и заедно със своя позната с автомобил дошла в Разград, за да се тества в лаборатория  „Рамус”. Няма други оплаквания и е поставена под карантина от 28 дни в дома си.  Взети са проби на близките й – общо 9 човека, включително жената, която я е возила до областния град. Пробите на контактните са взети в лабораторията на разградската болница и резултатите ще са ясни утре, но ще бъдат обявени след потвърждение от Националната референтна лаборатория, тъй като разградската все още не е сертифицирана, това ще се случи, ако се натрупат 5 потвърдени положителни проби.

Жената няма съпътстващи заболявания, не е ходела на работа, не е излизала в скоро време в чужбина – обясни още д-р Стойнов.

Той допълни още, че към момента е най-големият брой хора под карантина, завърнали се от чужбина в последните дни. Броят им е 640.

 6,770 total views,  2 views today

2 Replies to “Жена от Исперихско е случай №3 за Лудогорието с Коронавирус”

  1. Исперих и като Разград са раиони сас строго концентрирани население по тип консервативност с предварителна нагласа за,, скриване,, и,, н е п о к а з в а н е,, на проблематика. Сащевствена характерна черта– да коментират и подставят на критика и елиминиране на човека но не решаване на вапроса за Него. Това е част от балгарската политика.,, на социалната действителност. Няма как тези раиони да не са с регистрирани от Ковид 19(не могат да бадат отделна част от БГ…. Те са в системата). Анализирайте, допустимо ли да бадат изследванията,, платени,, даржавата абдакира от обикновените хора, нуждаещи се от лечение и запазване на човешкия живот. Това е плод на рухналата здравна система.

  2. Научете се, че само лични имена се пишат с главна буква. Исперихско е с малка, както и коронавирус. Това са елементарни познания от 2-ри клас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *