Ето къде извършват изкопни работи по проекта за подмяна на водопроводите в Доброшката махала

Изкопните работи от първия етап от проекта „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“ продължават и през тази седмица – съобщават от пресслужбата на Община Разград.

До 7 юли работниците от фирмата-изпълнител ДЗЗД“СКС-06“ работят в следните участъци: ул. „Александър  Стамболийски“ – участъка от ресторант „Шалеви“ до „Жеравна“, ул. „Ивайло“ – участъка от „Александър  Стамболийски“ до ул. „Добровска“, ул. „Цоньо Каракашев“ – участъка от „Добровска“ до „Александър Стамболийски“.

Община Разград се обръща към живеещите в районите, където се извършват ремонтни дейности, с молба да оказват съдействие като преместват автомобилите си от участъците, в които се работи.

Етап 1 е най-големият от петте етапа по проекта „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“, включа подмяна на 5473 метра водопроводи, касае захранването на 370 имота в района. В Доброшката махала водопроводите не бяха подменяни от повече от 50 години и загубите на вода надминаваха 70%.

Община Разград се извинява на гражданите за временните неудобства във връзка с ремонта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *