Ето го мъжът, блудствал с 14-годишна, съдът реши да остане в ареста

Състав на Разградския районен съд уважи искането на Районната прокуратура и определи мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на 27-годишния Октай З.- съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Варна.

Мъжът е бил привлечен към наказателна отговорност от прокуратурата за извършени блудствени действия спрямо 14-годишно момиче – престъпление по член 150, ал. 1 от НК.

В началото на декември миналата година 27-годишният обвиняем забелязал непознато момиче, което се прибирало от училище в дома си. Заговорил го с въпрос къде се намира автогарата в града. След това със сила извършил действия  с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление. Деянието е станало в района на разградско училище, където учи жертвата.

Разследването по образуваното досъдебно производство на Районната прокуратура в Разград ще установява и доказва дали има и други жертви на насилника.

 

 

3 Replies to “Ето го мъжът, блудствал с 14-годишна, съдът реши да остане в ареста”

  1. Разгледах профила. Най-нормални публикации. Според мене, докато не се е произнесла и последната инстанция никой няма право да обвинява когото и да е било, в каквото и да е било.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *