Един златен и два бронзови медала за най-малките състезателки по борба от Лудогорието

Един златен и два бронзови медала спечелиха най-малките състезателки по борба от Лудогорието от Държавния лично-отборен шампионат за момичета в Стара Загора, който се проведе на 28 и 29 март. Над 120 състезателки от 36 клуба мериха сили за отличията. Лудогорието бе представено от състезателки от четири клуба.

Златният медал бе спечелен от Февзие Ниязи от СК по борба  „Лютфи Ахмедов“ гр. Разград. Тя се състезава  в категория до 36 кг. Другата състезателка на местния клуб Магнолия Станимирова след една победа не можа да достигне до медалите. Изпълнителният директор на клуба по борба осемкратен световен шампион за ветерани Ремзи Осман отново бе сред първите, които поздравиха разградските момичета.

Единият бронзов медал бе спечелен от Елиф Османова в кат до 39 кг. Тя е състезателка от СК по борба „Агросем “  Острово с треньор Недрет Али.

С бронзов медал се окичи и Мелиса Ахмедова в кат. над 66 кг. Тя е състезателка от СК по борба „Скрита сила-2017“-Кубрат с треньор Мустафа Кесман.

Състезателката на СК по борба „Кубадън “  Лозница Наталия Алексиева с треньор Севджан Адем също показа добро представяне, но малшанс я раздели от призовата тройка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *