Евродепутат и народен представител подкрепиха кандидатите за кметове и общински съветници от ГЕРБ в Община Лозница

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов и народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова участваха в предизборна среща в подкрепа на кандидатите за местната власт от ГЕРБ в Община Лозница днес.

Срещата се проведе в близост до една от новите придобивки в лознишкото село Трапище по време на първия мандат на успешния кмет на населеното място Айтен Исмаилова – детска площадка, изградена с финансиране от 10 000 лв. от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда(ПУДООС). Пред съселяните си и пред гостите на събитието Айтен Исмаилова представи постигнатото през четирите години от управлението й – освен новоизградената площадка, която може да се използва от децата от близката детска градина, но и от всички малчугани в Трапище, в този период е извършен ремонт и на джамията, почистени и поддържани са гробищните паркове, спортната площадка, както и възстановени стари детски съоръжения. Тя изрази благодарност към местните хора, че са били единни в общите каузи на селото и са подпомагали с труд и дарения реализацията им. Сподели обаче, че не е срещала съдействие от Общинската администрация, откъдето са предоставени от отпуснатите на общината от държавата 200 000 лева средства за асфалтиране на две улици финансиране едва на една малка улица и половина от ул. „Христо Ботев”.

Необходима е подкрепа и от общинския кмет и общинските съветници, сам човек не може да се справи – коментира и общинският ръководител на ГЕРБ-Лозница Нурие Црънгалова. Тя призова хората да подкрепят както Айтен Исмаилова, така и останалите кандидати на ГЕРБ – кандидатът за кмет на Община Лозница Айдън Нихадов, а също и листата за общински съветници, в която има представител на Трапище – учителят  Али Булут. 88% от хората в листата са с висше образование, сред тях има учители, лекари, икономисти, предприемачи, инженери.

Своята подкрепа за кандидатите от ГЕРБ обявиха и евродепутатът Асим Адемов и народният представител от Разградски регион Десислава Атанасова.

Адемов сподели, че се гордее, че представлява партия като ГЕРБ, която не обещава какво ще направи, а показва какво е направила. Той изрази убеденост, че местните хора ще подкрепят успешният и доказал се кмет Айтен Исмаилова.

Десислава Атанасова припомни, че и двамата не за пръв пък са в Трапище и са били до Айтен Исмаилова и местните хора при разрешаването на всички поставени от тях проблеми – закриването на училището, асфалтирането, ремонтът на джамията. „За ГЕРБ най-важни са хората, заради хората търсим вашето доверие, представяме ви доказали се хора, професионалисти, честни и открити, които могат да застанат открито пред вас, да поемат ангажименти и да ги изпълнят” – каза Атанасова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *