Евродепутатът Андрей Слабаков за Калоян Монев: Време е в Разград да бъде избран за кмет някой, който да върши работа

Евродепутатът от ВМРО-БНД Андрей Слабаков и съпругата му актрисата Ернестина Шинова пристигнаха в Разград, за да подкрепят кандидатурата на Калоян Монев за кмет на Община Разград. Двамата предизвикаха интереса на мнозина разградчани при разходката си в централната част на града, впечатлиха се и жителите и гостите на село Ушинци, когато на техния празник се появиха евродепутатът и една от главните героини във филма „Откраднат живот”.

Слабаков, Шинова, кандидатът за кмет на Община Разград от Местна коалиция ВМРО – БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД) Калоян Монев, както и кандидатите за общински съветници: Божинел Христов, Драгомир Павлов, Евгени Драганов, Валентин Найденов и Станчо Томов бяха гости на честването на 110 години от създаването на НЧ”Нов живот 1909”-Ушинци.

Андрей Слабаков  поздрави юбилярите и пожела на читалищните дейци да продължат своята родолюбива дейност, защото на тях се държи България. Пред Разград24/7 той  допълни, че читалищата няма да съществуват дълго, ако общините и областите не им помагат. По думите му читалището като институция е изключителен феномен, който пази българщината. „Горд съм, че въпреки трудностите читалищата ги има, с дейността им са ангажирани работоспособни и всеотдайни хора, това е едно от нещата, които че правят горд, че съм българин” – каза Слабаков.

Той обяви категоричната си подкрепа за Калоян Монев, характеризирайки го като млад, амбициозен, с идеи да работи не само за Разград и общината, а и за областта и страната. Участието във вота на ВМРО чрез местна коалиция Слабаков коментира като добър вариант при мажоритарен избор. „Време е в Разград да бъде избран някой, който да върши работа”  – категоричен бе евродепутатът.

Калоян Монев благодари за широката подкрепа, която получава от политическите сили в местната коалиция и конкретно на личния ангажимент към кампанията му на евродепутата Андрей Слабаков. „Присъствието му е показателно, че нещата в България, в частност в Разград, могат да се случват, когато имаме подкрепа и от евродепутат, и на национално ниво” – заяви Монев.

Двамата със Слабаков подариха кошници с цветя за празника, насладиха се на изпълненията на фолклорни състави към читалището, бяха благословени и от дякон Петър, който отслужи водосвет за здраве.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *