Д-р Валентин Василев: Задачата ни е да градим мостове, а не да ги рушим!

„Задачата ни е да градим мостове, а не да ги рушим, да търсим приятели, а не врагове! Много ми се иска в процеса на кампанията да не си кажем неща, заради които след месец и половина да не можем да седнем на една маса и отново да работим за бъдещето на Разград.” Това заяви след откриването на кампанията на ПП ГЕРБ кандидатът за кмет на политическата сила и областен координатор д-р Валентин Василев.

Кампанията бе открита с водосвет, отслужен в партийния клуб от архиерейския наместник отец Георги. На него присъстваха голяма част от кандидатите за общински съветници и кметове на населени места в Община Разград. ГЕРБ участва на местните избори в Разград с кандидат за общински кмет, пълна листа от 33 кандидати за общински съветници и кметове на 8 села.

Отец Георги благослови кампанията на управляващата партия, пожела на кандидатите да работят с морал и човещина, и ако е богоугодно, да спечелят.

Д-р Василев увери, че кандидатите от ГЕРБ ще водят толерантна кампания за разлика от сигналите, които вече получават по отношение на други политически сили.

Детайли от управленската ми програма ще обявяваме по време на кампанията, пред хората и на фейсбук страницата ми – съобщи още Василев. Припомни, че през вече отминаващия мандат е свършена страшно много работа, включително по желание на гражданите са асфалтирани улици и изграждани детски площадки. „Хубаво е, че през последните месеци общината калкулира над 2,5 милиона лева – от вноската от „Шел”, от такси за прокарване на интернет и други. Надявам се, че още за следващия бюджет ще може всички политически сили да  дадат предложения какво да направим с тези пари в града и да можем да влезем във всички квартали.” – каза Василев.

Той изрази убеденост, че ГЕРБ ще затвърди позициите си в Община Разград и ще надгради постигнатото като спечелени места за общински съветници и кметове на села.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

One Reply to “Д-р Валентин Василев: Задачата ни е да градим мостове, а не да ги рушим!”

  1. КУПИ СИ ИСТИНСКИ ЧАСОВНИК БЕ НАЧАЛНИК! ДА ТИ ИМАМ СКАПАНИЯ СМАРТ УОЧ! ББ И ДОМУСА АГА СА С ЧАСОВНИЦИ ЗА ПО 30К ТИ ТОЛКОВА НЯМАЩ ЛИ СКАТАНИ ОТ РЕМОНТА НА ОРЕЛ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *