Д-р Валентин Василев: Гласувам да продължим да развиваме Разград

„Гласувам да продължим да развиваме Разград” – заяви след като пусна бюлетината си в избирателната урна кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Разград д-р Валентин Василев.

Той пристигна пред секция №54 в сградата на ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф”-Разград заедно със съпругата си Елена и дъщеря им Деница.

И на тях не им се наложи да чакат на опашка, тъй като гласуването става бързо, а и активността е по-ниска от миналата неделя.

Василев отстъпи реда на двете дами, а след като гласува коментира още, че се надява, че „нашите избиратели няма да бъдат заблудени. Последните дни станаха известни чрез медиите едни взаимовръзки между крайно сини и червени, бизнес отношения – зетьове и т. н., най-сетне ще разберат истината и ще подкрепят правилния кандидат”.

Василев пожела здраве на всички и „нека по-добрият да спечели и развитието на града и селата да продължи със същите и още по-добри темпове”.

На журналистически въпрос той отговори, че засега няма сигнали за изборни нарушения в деня за размисъл и в деня на вота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *