Дрогирана шофьорка по „Странджа“, а в Тертер – агресивен пътник в аварирала кола

За два инцидента по пътищата на Лудогорието, станали през последните дни, съобщава полицейският бюлетин на ОДМВР-Разград.

Лек автомобил „Фолксваген Голф“ е спрян около 22 часа на 13 ноември по улица „Странджа“ в Разград. В хода на полицейската проверка е установено, че правоспособната 24-годишна водачка от село Благоево шофира след употреба на наркотични вещества. Пробата на жената с „Drug test 5000“ реагирала положително на амфетамин. Взета й е кръв за химичен анализ и е задържана в РУ-Разград. По случая е образувано досъдебно производство.

Пътник в аварирал автомобил е задържан заради агресивно и арогантно поведение към полицейски служители. На 11 ноември около 22 часа в землището на кубратското село Тертер 49-годишният мъж извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред – отправял ругатни, обиди и закани срещу органите на властта, като скъсал служебното облекло на единия от автоконтрольорите. Лицето е задържано за 72 часа и привлечено като обвиняем по досъдебно производство.

 

 

 3,469 total views,  2 views today

One Reply to “Дрогирана шофьорка по „Странджа“, а в Тертер – агресивен пътник в аварирала кола”

  1. Те там в Благоево, всички жени са наркомани, пият повече от мъжете си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *