Домът за стари хора получи дарение за Великден от отдел „Маркетинг“ на ПФК„Лудогорец 1945“

Домът за стари хора в Разград получи дарение от отдел „Маркетинг“ на ПФК“Лудогорец 1945“ днес – съобщават от пресслужбата на Община Разград.

Предоставените хранителни продукти са за великденския обяд на 80-те потребители на социалната услуга. Изпълнителният директор на осемкратните футболни шампиони на България Ангел Петричев предостави на директора на дома Лейман Тюлеоглуева сертификатите за закупуване на продуктите. Освен дамите от отдел „Маркетинг“ на предоставянето на дарението присъства и главният готвач на „Лудогорец“.

Дарението се състои от:30 кг. агнешко месо, субпродукти, 8 кг. ориз и всички зеленчуци, необходими за приготвяне на традиционно агнешко за Великден.

Лейман Тюлеоглуева благодари на дарителите, пожела им весели празници и все така да е успешна работата им за „Лудогорец“.

Ръководството на Община Разград оценява дарението като благороден жест и също благодари както на служителите на „Лудогорец“, така и на останалите дарители на нуждаещи се жители на общината, и апелира към доброта и щедрост в навечерието на Великденските празници от страна на всички, които имат възможност да помагат.

 1,000 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *