Добрин Добрев: Гласувайте за социална и сигурна държава!

Уважаеми жители на Разград и Лудогорието,

Само след един ден вие ще отидете до избирателните секции, за да отдадете гласа си за избора на следващото Народно събрание – върховния орган в нашата парламентарна република. Живеем в особено и тревожно време, в което все повече се засилва чувството за несигурност и страх за утрешния ден. Цените галопират устремно нагоре, а зимата вече чука на вратите ни. Близко до нас се водят военни действия, в които всеки ден умират хора. Притеснително е усещането, че познатият днешен свят си отива, а очертанията на новия все още не се виждат на хоризонта. В такъв момент аз и моите колеги от листата смятаме, че ще бъде честно към всички вас да споделим откровено мотивите си и принципите, които ще отстояваме през настоящия мандат.

Първо: Силна социална подкрепа на най-уязвимите части на нашето общество: възрастните хора, децата и младите семейства. Специална подкрепа на българската култура, която съхранява националната памет и развива българската духовност.  

Второ: За спасяване на българската икономика – пряко и ефективно ангажиране на държавата за подкрепа на малкия и среден бизнес чрез данъчни облекчения и продължаване на компенсациите за високите цени на енергоносителите.

Трето: България е член на Европейския съюз, но ние сме категорично против налагането на нови санкции срещу Руската федерация. Досегашните не спряха военните действия, но затова пък удариха жестоко бизнеса и обикновените хора в България и Лудогорието. Новите ще ги поставят на ръба на физическото оцеляване. А зимата тепърва предстои. Рискуваме да я посрещнем на тъмно и студено, защото няма да бъдем в състояние да си плащаме сметките.

Четвърто: България е член на НАТО, но ние сме против изпращането на оръжия и други финансови помощи на Украйна, за които обикновените хора в България и Лудогорието трябва да отделят от собствения си оскъден залък. Справедливата и честна позиция е Неутралитет.

Благодаря на тези, които са решили да гласуват на 2 октомври. На тези, които все още не са решили, или отказват да го направят, ще кажа само: Помислете пак. Събитията се развиват главоломно и никой не знае, какво ще ни поднесе съдбата след няколко месеца, или след година. България трябва да оцелее и да върви напред по своя път.

Гласувайте за социална и сигурна държава с Номер 28 в интегралната бюлетина!

Добрин Добрев

Водач на листата на коалиция „БСП за България“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *