Добрин Добрев: БСП ви предлага заедно да създадем новия модел на истински справедлива България

Уважаеми съграждани и жители на Лудогорието,

Скъпи приятели,

Предстоят поредните парламентарни избори в България. Ще кажете – „нищо ново под Слънцето“. Аз ще ви отговоря, че те са много важни и ще се аргументирам защо.

Ние сме на прага на глобални промени, които ще засегнат всички – и Европа, и света. Общо е усещането, че всичко около нас става все по-различно. Дори времето и природата – спомнете си ураганната буря преди дни. Сега е момента да се замислим за важните неща и да направим своя избор. Егоизмът, потребителството и индивидуализмът не могат да бъдат ценности, на които можем да се опрем, за да продължим нататък. Време е за промяна!

Всеки върви по своя път – и народите, и хората. Сега е моментът да си припомним кои сме, за да е ясно накъде се движим. Ние от „БСП за България“ ви казваме:  Време е да се завърнем към нашите изконни ценности, които са крепили народа ни през вековете. Духовност, благородство, солидарност, справедливост! Това са нашите ориентири по пътя на промяната.

Създадена на географски и цивилизационен кръстопът, нашата държава никога не е имала лека съдба. Сега имаме редкия шанс да вземем живота в собствените си ръце и сами да управляваме съдбата си. Да си припомним, че не сме подмандатна територия, а народ с хилядолетна история. Не забравяйте обаче, че най-трудната борба не е с поредния „нарочен враг“, а със самите себе си.

Време е да спрем да търсим „Месията“ – цар, шоумен или друга екранна личност! Да не вярваме на всеки лъскав лозунг, зад който много често стои поредния хаос!

БСП ви предлага заедно да създадем новия модел на истински справедлива България. И е готова да поеме отговорността за неговата реализация!

Добрин Добрев

                                Председател на БСП – Разград

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

БСП

 

 

 3,493 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *