Дисциплинарно производство е образувано срещу полицая, нападнал треньорка в боксова зала  

Дисциплинарно производство е образувано срещу служителя на реда, който вчера е нападнал треньорка в боксовата зала на клуб „Олимпия“ в Разград. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Разград в отговор на въпрос на Разград24/7.

От 1 април до 20 април Стефан Стефанов е бил в платен годишен отпуск. Той работи като патрулен полицай в РУ на МВР-Кубрат.

Тъй като е младши изпълнителски състав, санкциите срещу него се налагат от ръководството на дирекцията. При дисциплинарно производство се назначава тричленна комисия, която в срок до 1 месец трябва да провери случая и да се произнесе дали се налага дисциплинарно уволнение.

Припомняме, че по случая е образувано и следствено дело. След 17 часа вчера 53-годишният мъж, който е треньор по бокс на доброволни начала, нанесъл удари с юмруци и шамари по главата на 33-годишна треньорка в клуб „Олимпия“. Пострадалата е откарана в МБАЛ-Разград с хематоми под двете очи и съмнения за комоцио, отказала е хоспитализация. На мъжа са направени проба за употреба на наркотични вещества, която е отрицателна и проба за алкохол, която отчела 1,2 промила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *