Джип на крупен земеделец изгоря, пламнаха и постройки в три населени места

Четири пожара с материални щети са станали в Лудогорието през последните дни – съобщават от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”-Разград.

Най-сериозни са пораженията при пожар в землището на село Брестовене, където в 13,00 ч. на 12 юли пламнал джип „Чероки”, собственост на фирмата на крупния земеделец Айдън Велиев „Агросем”ООД-Острово. Огънят унищожил возилото. Както и за останалите пожари, от РДПБЗН не уточняват каква е причината за огнения инцидент.

В същия ден в 18,45 ч.в пожарната в Кубрат е получен сигнал за пожар в спомагателна постройка на ул. „Цар Калоян” в село Точилари. Огънят унищожил 24 кв.м. покривна конструкция и цялата постройка.

Подобна постройка пламнала и в Тертер около час по-късно. Сигналът за пожар в спомагателна постройка на ул. „Хан Крум” е получен в 19,53 ч. на 12 юли. Огънят унищожил 20 кв.м. покривна конструкция и цялата постройка.

В събота, 13 юли, в 19,58 ч. е възникнал пожар и в навес на ул. „Баба Тонка” в Благоево. Огънят унищожил 10 кв.м. покривна конструкция и компютър, опушил 20 кв.м. стени.

Тази сутрин огнеборците от региона също са реагирали на сигнал за пожар. В 7,26 ч. на 14 юли пламнали сухи треви в землището на село Подайва. Пожарът не е нанесъл материални щети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *