Детска градина “Славейче” празнува 40-годишнина

Днес детска градина „Славейче“ отбеляза своята 40-годишнина с прекрасно тържество, на което гост бе кметът на община Разград Добрин Добрев – съобщават от пресслужбата на местната управа.

Началото бе дадено с празничен водосвет, отслужен от ст. иконом Георги Георгиев – архиерейски наместник на Разградска духовна околия, което внесе допълнителен духовен заряд в този особено вълнуващ момент.

Дворът на детската градина бе огласен от детски смях, много радост, песни и цветни танци, изпълнени от красивите и талантливи възпитаници на учебното заведение, в което 125 деца правят своите първи стъпки в учебна среда.

Кметът Добрин Добрев не скри своето възхищение от цветния празник: „Ето, че за този  хубав празник и слънцето се усмихна“, изрази своето удоволствие, че има възможност заедно с децата, родителите и учителите да отбележи достолепната годишнина на една от най-хубавите детски градини в Разград. Отправи пожелания към персонала на детската да бъдат трудолюбиви, неуморни и да постигат все така добри резултати. На малките възпитаници – да са здрави, безгрижни, да прекарат прекрасни дни в ДГ „Славейче“ и в нея все така да има толкова красиви и умни деца. „Още много по 40 години на детска градина „Славейче““, пожела г-н Добрев, а на родителите – „Да има светлина в домовете, здраве, щастие и прекрасна детска глъч“.

Детската градина отбелязва 40 години от своето създаване с щастие и радост, като продължава да предоставя образование и грижи за малките си възпитаници със същото внимание и отдаденост, както и в първите години от своето създаване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *