Денчо Бояджиев: На Разград му трябва добър кормчия, който да води общинския кораб по верния курс

С чаша бяло вино в пълната със симпатизанти зала на Художествена галерия „Проф. Илия Петров” БСП-Разград закри предизборната си кампания.

Наздравици вдигнаха водачът на листата за общински съветници Добрин Добрев и кандидатът за кмет на община Разград Денчо Бояджиев.

Бояджиев благодари за подкрепата, както на хората, с които кандидатите на БСП са се срещнали по време на кампанията, а също и на екипа си.

„Много поръчения и задачи получихме, които са нелесни за изпълнение, но съм убеден, че ще намерим правилните решения, имаме опита и ще сме най-подготвената група общински съветници, на които ще разчитам във следващите 4 години” – заяви Бояджиев. Той обаче прогнозира, че в неделя ще бъде направена първата крачка – изборът на 33-мата общински съветници, които ще символизират собственика, който ще управлява общината през следващите години.Според него обаче кормчията на администрацията ще стане ясен седмица по-късно.

„Общинската администрация трябва да се води изключително професионално, добър кормчия да напътства движението на общинския кораб напред, независимо дали е спокойно морето или има вълнения, важно да бъде верен курсът, по който ще се движи общинският кораб.” – метафорично описа кметската работа кметът с три мандата.

Бояджиев изрази надежда в управленско мнозинство да се съберат тези политически сили и съветници, които действително милеят за своя град и община.

Водачът на листата с №56 Добрин Добрев също благодари на всички, които са откликнали на поканите за множество срещи във всички населени места в община Разград, които са дали своите мнения, препоръки, пожелания, а и градивни критики. Добрев благодари и на номинираните от БСП за местни управници. „Убеден съм, че ще бъдем добър екип и след 27 октомври” – заяви той.

По думите на Добрев предизборната кампания на  БСП е била позитивна, с което не е дадена възможност на провокациите да вземат превес над здравия разум” „Осъзнаваме важността на избора, който ни предстои, след изборите партийните пристрастия ще останат пред вратата на залата на Общинския съвет и ще протегнем ръка за коректни и ползотворни предложения в интерес на общината, длъжни сме, защото Разград загуби през последните 4 години, потъвайки в унизително безвремие” – заяви Добрев.

„Вотът е таен и неприкосновен, гласът на младия и стария, бедния и богатия тежат еднакво, всеки от нас е важен и може да направи промяната. Сламката е крехка и може да бъде прекършена, но снопът и непоклатим. Вярвам, че с №56 в бюлетината ще поставим новото начало на Разград” – завърши Добрев.

След двете официални слова гостите на събитието имаха възможност да разговарят с кандидатите на БСП за местната власт.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *