Делян Добрев: Ще съдействам за осигуряване на средства за ремонт на Градската пречиствателна станция, с което се надявам проблемът с миризмите в Разград да бъде решен

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Разградски регион Делян Добрев проведе днес среща, свързана с проблема с неприятните миризми в Разград – съобщават от ГЕРБ.
Ето какво разказа за Разград24/7 г-н Добрев:

“Днес имах среща в Разград, свързана с най-наболелия проблем на разградчани – неприятни и често задушливи миризми от все още неустановен източник. Това е проблем, който тормози жителите на града от години и досега не е намерил своето трайно решение.

Срещнах се с адв. Антон Монев и инж. Мариян Цанев, които ме запознаха с проблема с миризмите, получих и подробна информация за възможните източници на миризми.

Разбрах, че Община Разград вече е получила одобрение за финансиране за проектиране на основния ремонт на Градската пречиствателна станция, парите са отпуснати от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Предвидените средства са 1 050 000 лева.

От там нататък е необходимо финансиране и за самата реконструкция и ремонта на обекта.

Поемам ангажимент след като приключи проектирането, да съдействам да бъдат осигурени средства от държавния бюджет за ремонт на Градската пречиствателна станция, с което се надявам проблемът с миризмите да бъде решен.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *