Две нови коли за полицията, чакат още 7

ОДМВР-Разград получи два чисто нови автомобила от марката „Фолксваген” – съобщават от пресцентъра на дирекцията. Те са предназначени за патрулно-постова дейност и работа на Пътна полиция. Колите „Фолксваген Голф 8” са снабдени с лайтбар и допълнително оборудване, необходимо за работата на полицейските служители. Маркирани са с надписите на Министерство на вътрешните работи.

Днес директорът на ОДМВР-Разград старши комисар Диян Симеонов връчи официално ключовете на началниците на отдел „Охранителна полиция“ и Районно управление – Разград. Старши комисар Симеонов подчерта, че това са най-бързите автомобили, получавани за експлоатация от униформения състав. Двигателите са 2000 кубика, бензинови, с мощност 190 конски сили и автоматична 7-степенна скоростна кутия.

Предстои да пристигнат още два такива автомобила, предназначени за РУ-Исперих и РУ-Кубрат, както и пет нови „Шкоди Кодиак“. Целта е да бъде осъвременен автопаркът в изпълнение на проект, финансиран от Фонда „Безопасност на движението по пътищата“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *