Горяха къщи в Брестовене и Кубрат

Два пожара в къщи са гасили огнеборците от Лудогорието през последното денонощие – съобщават от РД“Пожарна безопасност и защита на населението“.

В 15,34 ч. вчера, 6 юли, в участъка в Завет е получено съобщение за пожар на ул. „Хан Кубрат“34 в село Брестовене. Огънят унищожил 2 броя мебели, 2 PVC-дограми, опушил 40 кв.м. стени.

В 5,42 ч. тази сутрин пък е подаден сигнал за пожар на ул. „Хан Крум“ в Кубрат. Унищожена е 20 кв.м покривна конструкция, 20 кв.м. гараж, 5 броя мебели, 2 електрожена, копирна машина за снимки и шмиргел.

Още 5 пожара без щети са гасили огнеборците от Разградско. Вчера са горели сухи треви в землищата на Цар Калоян, Раковски и Кубрат, както и в местността „Динище“ край Цар Калоян, като при гасенето на този пожар е спасен житен масив от 800 дка. В 0,31 ч. е получено съобщение за пожар без материални загуби в Регионалното депо за отпадъци в Разград.

Вчера в 14,21 ч. служители на РДПБЗН са оказали и техническа помощ при възникнала катастрофа между разградски „Фиат“, търговищки „Мерцедес“ и русенски „Фолксваген“ на ул. „Ивайло“8 в жк „Орел“ в Разград. Оказана е техническа помощ при освобождаването на единия водач. Единият автомобил е обезопасен и подсигурен, относно възникване на пожар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *